Referencer

“Jeg kom til Christina lidt ved en tilfældighed og efter tidligere at have været i terapiforløb uden den store benefit. Jeg følte mig hurtig tryg, accepteret og anerkendt for den jeg er, og det gjorde samtalerne ærlige og tillidsfulde. Igennem samtalerne blev jeg bevidst om nogle “ar på sjælen”, og er nu blevet bedre til at håndtere dem i det daglige. Jeg øver mig bl.a. i at blive bedre til at sige fra og følge min mavefornemmelse – og det bliver faktisk bedre dag for dag!”

Kvinde 39 år

”Jeg har gået i terapi i en årrække, og i 2014 kom jeg i et terapiforløb hos Christina. Et forløb, hvor Christina meget hurtigt fik skabt en tryg relation, og hvor min proces fik støtte og næring af Christina’s professionelle tilgang. Christina formåede samtidig at favne min sårbarhed gennem empati og personligt engagement”.

Mand 57 år

“Jeg opsøgte Christina, da jeg havde brug for hjælp til forskellige temaer omkring mit selvværd – bl.a. grænsesætning, det at stå ved mig selv og mine følelser, kontrol, vrede og samlivsproblemer. Jeg er opvokset i en misbrugsfamilie og har bøvlet med en del uhensigtsmæssige mønstre. Med Christina’s hjælp er jeg kommet et vigtigt skridt videre.

Jeg har i processen fået en indgående forståelse af, hvor mine mønstre komme fra og hvorfor. Denne afklaring har været vigtig for mig for at kunne lære nye mønstre, som virker meget bedre for mig. I terapien har vi arbejdet med forbindelsen mellem hoved og krop (tanker/følelser), og jeg har flere gange oplevet en særlig form for frisætning, når tingene er ”faldet i hak” inden i og jeg har mærket denne forbindelse.

Noget af det, som har haft størst betydning for mig, har været at lære at stole på og lytte til mine følelser. Særligt har det hjulpet mig meget i relationen til min kæreste. Ofte kørte vores skænderier hurtigt af sporet, men jeg har lært at være ærlig og sårbar omkring mine følelser og stå ved dem, frem for at bebrejde og anklage. Det har gjort det meget lettere for mig at blive hørt og mødt, og det har hjulpet mig til at håndterede de udfordringer, jeg støder på, på en meget mere hensigtsmæssig måde for mig selv.

Christina er meget professionel og dygtig, og har på en kærlig og omsorgsfuld måde stillet dybdegående og nysgerrige spørgsmål, som har ”tvunget” mig til at tænke mig rigtig godt om – og mærke indad, hvor det kan gøre ondt. Men Christina er et utroligt sødt og empatisk menneske, så jeg har fra allerførste session og hele forløbet igennem følt mig i helt trygge og tillidsfulde rammer. Det er jeg meget taknemmelig over”.

Kvinde 42 år

“Efter min skilsmisse har jeg kæmpet med mit selvværd, og i foråret 2015 påbegyndte jeg nogle samtaler hos Christina for at se, om hun kunne understøtte min allerede igangværende proces med at højne mit selvværd. Jeg kendte til Christina i forvejen og ved hun er en meget varm, omsorgsfuld og imødekommende person, hvorfor jeg ikke havde nogle betænkeligheder ved, at gå i terapi hos hende.

Christina har et væsen og en måde, at stille spørgsmål på, der gør, at man fra først møde føler sig tryg og som den unikke person, vi alle er. Christina stillede spørgsmål, som fik mig til at reflektere og indse, at min frygt for afvisning og lave selvværd ikke havde hold i virkeligheden, at jeg er et fantastisk menneske og unik, lige præcis, som jeg er. At jeg virkelig er elsket og værdsat af mange mennesker. At jeg gør en forskel som menneske, og at det hele var negative tanker, som influerede mit virke og dagligdag som menneske. Jeg lagde mærke til, at selvom en problemstilling var adresseret først i sessionen, og jeg troede, at nu havde vi talt om det, sluttede Christina seancen af ved at kæde de forskellig problemstillinger sammen, idet de i bund og grund relaterede sig til hinanden. Jeg brugte terapien til en allerede igangværende proces, som afstemning af, at jeg var på rette vej. Christina samlede op i slutningen af hver seance på det, der var blevet talt om og fik afstemt, hvad jeg skulle have fokus på i den efterfølgende periode, når tvivlen om jeg var god nok meldte sig, eller frygten for afvisning viste sig. De efterfølgende gange jeg var i terapi, samlede Christina altid op på det, vi havde talt om forrige gang og spurgte ind til, hvordan det var gået, hvilket føltes meget professionelt og trygt.

I dag er mit selvværd i top, jeg har lært at elske mig selv, og hvis tvivlen nager mht. frygten for afvisning husker jeg, at det hele er noget, som foregår i mit hoved. Skulle jeg i dag blive fravalgt af et andet menneske, har jeg ingen problemer med det. Jeg har indset, at det i bund og grund er en ubegrundet frygt!

Jeg kan på det varmeste anbefale Christina’s kompetencer, da hun har evnen til, at lade dig selv arbejde med processen under kyndig supervision. Christina hjælper dig til, at træffe de beslutninger der føles rigtigt for dig samtidig med hun får én til, at reflektere over den igangværende proces. Jeg er selv indenfor en branche, hvor jeg hjælper mennesker, som har det svært. Og det bedste man kan gøre, som den profesionelle er, at give et kærligt men blidt skub, hjælp til selvhjælp, med én selv, som livline og støtte! Og det formår Christina!”

Kvinde 43 år