Om Christina

Jeg er uddannet og eksamineret psykoterapeut ved EFT-Instituttet. Uddannelsen varer 4 år og er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening i samarbejde med Reflektor.

Jeg har en oplevelsesorienteret tilgang til terapi, det vil sige, at jeg forholder mig nysgerrigt undersøgende til det, der rører sig i dig lige nu og her, det være sig i din krop, dine tanker og dine følelser.

Jeg tager udgangspunkt i, at det enkelte individ kun kan forstås ud fra individets egen oplevelse af sig selv, det er altså kun dig, som ved, hvordan det opleves at være dig. Men ved at skabe et trygt, tillidsfuldt og nærværende rum kan vi sammen gå på opdagelse og udfolde de steder, som måske trænger til at blive kigget på med kærlige øjne. Jeg har et ønske om at være din kærlige, opmærksomme og nærværende rejseledsager. Jeg fortæller dig ikke, hvor du skal hen, for det ved kun du, men jeg går ved siden af dig med en kærlig hånd i ryggen og en stor portion nysgerrighed og opmærksomhed.

Jeg modtager regelmæssigt supervision, lige såvel som jeg selv går i terapi fra tid til anden. Det gør jeg blandt andet for at kunne sikre kvaliteten i det terapeutiske arbejde.

Som psykoterapeut er jeg naturligvis underlagt tavshedspligt.