Individuel terapi

Sidder du fast i gamle mønstre, der bliver ved med at genspille sig om og om igen, selvom du inderst inde ønsker, at gøre noget andet, end det du plejer?

Går du rundt med en følelse af aldrig rigtig at være glad og tilfreds? Måske har du et godt job, en dejlig ægtefælle og nogle søde børn, men der mangler alligevel noget i livet.

Går du ofte rundt med en kritisk stemme indeni, som bliver ved med at slå dig oveni hovedet med, at du skulle have gjort noget andet, sagt noget andet eller reageret på en anden måde?

Har du oplevelsen af at ’sidde fast’ i følelser? Det kan være vreden der altid spiller sig ud, når du er sammen med et af dine nære familiemedlemmer. Jalousien der tænder hver gang din kæreste går ud af døren. Smerten der har forfulgt dig siden din kæreste gik fra dig for fem år siden.

IMG_5404.JPGHar du svært ved at finde fodfæste efter din skilsmisse? Hvem er jeg egentlig, nu hvor jeg ikke længere er en del af en far-mor-børn-konstellation? Måske sørger du over den kernefamilie, du ikke længere er en del af. Og hvad med fremtiden – finder jeg nogensinde en ny kæreste, kan jeg klare mig økonomisk, og hvad med børnene, hvordan skal jeg klare det hele alene?

Måske mærker du en indre uro eller rastløshed, som du ikke ved hvorfor er der. Du sover dårligt om natten og har mange bekymringstanker eller bare et generelt tankemylder, som gør det svært for dig at koncentrere dig og holde fokus. Du bliver let irriteret og snerrer af dine nærmeste, som i virkeligheden er dem du holder mest af.

Kan du nikke genkendende til et eller flere af ovenstående scenarier, så er det måske tid til at skabe et rum for dig, hvor vi sammen kan kigge kærligt på det, der spænder ben for dig lige nu og her. Under rolige og trygge forhold vil vi sammen være nysgerrige på dig og dit liv. Du behøver ikke have det forkromede overblik, når du kommer, vi kigger på det i fællesskab og finder et fokus for terapien, som naturligvis kan ændre sig undervejs.